مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص ذی نفع بودن شهود در اعسار

باسلام
بنده از یک شخص طلب دارم و علیه ایشان دادخواست دادم و ضمن اینکه محکوم شده است بعد از 5 سال که فراری بوده دستگیر شده و حالا درخواست اعسار داده است.
با یکی از دو شهودی که برای اعسارش معرفی کرده است در یک شرکت تولیدی با هم شریک هستند آیا بنده می تونم به عنوان ذینفع بودن شهود به لحاظ شراکتی که بام دارند به اقامه شهادت ایشان اعتراض بکنم؟
با تشکر و قدردانی

پاسخ ها :

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

با سلام،در پاسخ عرض میشود مطابق بند6ماده155قانون آیین دادرسی کیفری اگر شاهد نفع شخصی داشته باشد شهادتش پذیرفته نیست.