مشاوره حقوقی رایگان - شهادت شهود در دادگاه

با سلام. در پی مزاحمت ها و توهین و تهمت و افترای همسایگان طبقه ی فوقانی، از ایشان شکایت کردیم که همسایگان طبقه ی پایین ( یک آقا و همسرشان ) به حمایت از ما شهادت دادند.

پس از ثبت شکایت، متهمین به درب منزل ما هجوم آوردند و به قصد شکستن در و ورود به منزل، فحاشی کردند. اقوام ایشان نیز با فحاشی به شاهدین ایشان را تهدید کردند. بنابراین شکایت دومی تنظیم شد که باز هم شهود ما در پرونده ی قبل، در این پرونده هم به عنوان شاهد معرفی شدند.

همسایگان متهم، با ایجاد مزاحمت های مکرر افزایش سر و صداهای ناهنجار، موجب آزار و اذیت شاهدین شدند تا این که بعد از جلسه ی دادیاریِ پرونده ی اول و شهادت ایشان، شاهدین خودشان مجبور به شکایت شدند.( البته فعلا در کلانتری ثبت شده و هنوز به دادسرا مراجعه نکرده اند)

سوال این است، با توجه به این که شاکی نمیتواند شهادت دهد و نباید ذینفع باشد، آیا شهادت ایشان در مورد پرونده ی دوم ما (که مبنی بر هجوم هسایگان طبقه ی بالا به منزل ما و فحاشی است) دیگر قابل ارائه نیست؟
و آیا شهادتی هم که در پرونده ی اول ما مبنی بر مزاحمت و تهمت و توهین بوده هم از اعتبار ساقط میشود؟
و آیا ذینفع بودن شهود در مورد این پرونده مطرح می باشد یا خیر؟ ( با توجه به این که در درگیری دوم، به شهود هم اهانت شده)
به غیر از ما 3 خانواده ( ما به عنوان شاکی، خانواده ی متهمین و خانواده ی شهود) کس دیگری در ساختمان ساکن نیست.
قبلا از پاسخگویی شما سپاسگزاری میکنم.

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

درشکایت اول همسایه شاهد هستند لزومی ندارد که همه ساکنین شاهدباشند دوتاشاکی بیشترلازم نیست ودرشکایت دوم آنهایی که شاهدبودند جزوشکات نباشند همسر شان جزوشکات باشند باینصورت وارددعوی شوید بازهم لازم بود تماس بگیرید