مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شورای حل اختلاف

چند وقت پیش مکانیک خودرو مبلغ گزافی اعلام کرد به شورای حل اختلاف شکایت کردم کارشناس اومد نصف مبلغ را تعیین کرد. نظر کارشناس نه ابلاغ نه در ثنا درج شد به شورا رفتم پرسنل شورای حل اختلاف به خودم گفت به مکانیک زنگ بزنم بیاید. آمد. پرسنل شورا اول آدرس محل کارش را دقیق پرسید به جای اینکه حق را به من بدهد گفت:" باید مبلغ درخواستی را به مکانیک بدهی . حتی خسارت پارکینگ را که ماشینت در مکانیکی مانده!" وقتی گفتم:" کارشناس خودتان این مبلغ را تعیین کرده" گفت:" حالا اینجا یک چیزی نوشته!! و مگه از من طلبکاری." و دیگر هیچ راهنمایی نکرد. برای رئیس شورا نامه نوشتم باز اقدامی صورت نگرفت.
وهمین شد که مکانیک با وجود برگه تامین دلیل همان مبلغ دوبرابر را از من گرفت. بعد رفتم اتحادیه . اتحادیه گفت:"اگر مکانیک زیر بار نمی‌رفت باید شورا به ما و تعزیرات نامه میزد. "
ولی شورا راحت پرونده را مختومه کرد حتی در سامانه ثنای من هم چیزی نزد. الانماشینم را از مکانیک با همان مبلغ گزافی گرفته ام و پول نمی‌خواهم. آیا میتوانم از شورا شکایت کنم فقط برای این که سر دیگری این بلا را نیاورند. چون نه مکانیک را ملزم به رعایت هزینه کردند و نه چیزی به من ابلاغ کردند ونه ب ایشان برگه تامین دلیل مهم بود و نه مرا به قاضی ارجاع دادند .

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می‌توانید در زمان مقرر نسبت به نظر شورا اعتراض بزنید تا پرونده به دادگاه ارجاع شود

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بابت دریافت مبلغ اصافه میتوانید به اتحادیه، اتاق اصناف،تعزیرات مراجعه وثبت شکایت کنید.