مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت تعمیرات دوربین و مشاعات

سلام
اینجانب مدیر ساختمان 20 واحدی هستم و دو تا از واحد ها نمی‌خواهند مبلغ تعمیرات دوربین را بپردازن و می خواهم آسانسور را تگ دار کنم آیا امکانش هست به این دو تا واحد تگ تحویل ندهم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت مطالبه هزینه ها اظهارنامه ارسال کنید اگر پرداخت نکردند می توانید اقدام کنید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

سلام دوست عزیز به موجب ماده 10 قانون تملک آپارتمان ها به مدیر ساختمان این اختیار داده شده تا پس از ارسال اظهار نامه به مالکین یا ساکنین بدهکار از دادن خدمات مشترک به آنها خودداری نماید .هرگاه مالک یا استفاده کننده ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ اظهار نامه سهم بدهی خود را نپردازد، ‌ مدیر یا مدیران می توانند به تشخیص خود با توجه به امکانات از دادن خدمات مشترک از قبیل شوفاژ، تهویه مطبوع آب گرم(نه آب سرد) برق، گاز و غیره به او خودداری کنند تا بدین وسیله بدهکار مجبور به پرداخت بدهی خود شود. بدیهی است مدیر یا مدیران نمی توانند و نباید پیش از ابلاغ اظهار نامه، مالک یا استفاده کننده بدهکار را، از خدمات مشترک محروم کنند. موفق باشید