مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری و پرداخت هزینه بابت نقاشی راه پله

ساختمان 4واحدی تک واحدی 2واحد از همسایگان موافق و 2واحد دیگر مخالف و همکاری و هزینه پرداخت نمیکنن و از قبول هزینه امتناع میکنند . آیا از طریق شورای حل اختلاف میتوان شکایت و پیگیری نمود ؟ که مجاب به پرداخت هزینه بشوند .

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر کارشناس رسمی دادگستری نقاشی راه پله را لازم می دادند میتوانید اول به دونفر مخالف اطهارنامه بدهید بعد هزینه کنید بعد دادخواست مطالبه وجه به مبلع .... بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر برای انجام تعمیرات در مشاعات ساختمان ، باید با موافقت اکثریت مالکان باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا درخواست کارشناسی نمایید ، و سپس اقدامات لازم را انجام و علیه واحد های مذبور دادخواست مناسب تنظیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و سحر باشید که می بایست رضایت تمام مالکین باشد اما اگر ساختمان به نحوی است که نقاشی نیاز است می توانید ابتدا تامین دلیل انجام دهید و سپس شکایت کنیم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون رضایت تمام همسایه ها ممکن نیست.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ابتدا تامین دلیل نمایید که هزینه های فوق برای ساختمان لازم است پس از اینکه خودتان هزینه کردید به طرفیت مخالفین مطالبه وجه بدهید