مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند دختر

باسلام. یه دختر یه ساله دارم. که میخام برای طلاق اقدام کنم.شرایط نگهداری بچه رو از لحاظ مالی بعد از طلاق ندارم. ایا دادگاه بچه رو میتونه از من بگیره و بده به پدرش؟ چون میگه من تک تومنی خرج نخواهم داد . اگه کسی بچه رو برداره خودش باید خرجشو بده و نگه داره .خودشم کلا بیکاره و خانه نشین . درامدی هم نداره

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. شما میتوانید فرزند را نگهداری وبابت نفقه ماهانه وی علیه شوهر دادخواست نفقه دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه حضانت را به شما میده ولی پرداخت نفقه با پدرش است و باید هر ماه طبق نظر کارشناس نفقه را پرداخت کنه.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر است ولی پدر باید نفقه فرزند را پرداخت کند.
در صورتیکه شما هم نخواهید فرزند را نگهدارید به بهزیستی بسپارید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر حضانت فرزند زیر هفت سال تمام شمسی فارغ از جنسیت تکلیف مادر است ایشان میتوانند حضانت را نپذیرند و پرداخت نفقه فرزند تکلیف پدر است و نمیتوانند شانه خالی کنند ترک انفاق جرم است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پدر مکلف به پرداخت نفقه فرزند و حضانت نیز حق و تکلیف پدر است

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام حضانت با شما ولی هزینه های فرزند بر عهده پدر است.