مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک مشاعی

با سلام خدمت وکلای کاربلد و بزرگوار
بنده از یک ملک 72سهمی 38سهم دارم و 34سهم دیگر به نام سه نفر دیگس
حال با گذشت 12سال هر کاری میکنم انها نمیفروشند منم پول نیازم چند بار گفتم سهم منو بخرین نخریدن
ایا من میتوانم با مراجعه به ثبت اسناد یا هر ارگان دیگری ملک یا سهم مشاعی خودم را به مزایده بگذارم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست فروش ملک مشاع بدهید که در این صورت از طریق مزایده به فروش می رسد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما برای فروش قسمت مشاع خود نیازی به رضایت سایرین ندارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما برای فروش قسمت مشای خود نیازی به رضایت سایرین ندارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله اگر ملک غیر قابل افراز باشد شما میتوانید درخواست دستور فروش مال مشاع را مطرح نمایید

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

میتونید دادخواست فروش مال مشاع را به دادگاه بدید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام شما می توانید ملک خود را بفروشید بدون نیاز به رضایت آنها

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شما می‌توانید سهم مشاعی خود را به فروش برسانید

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

ابتدا به ثبت مراجعه کنید و قابل افراز بودن یا نبودن مشخص شود ، در صورتی که قابل افراز نبود دادخواست فروش بدهید