مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک مشاعی

سلام بنده سند نیم دانگ مشاع از یه ملک رو دارم که مابقیش بین ورثه یه مرحومی مشاع هست و تو شرایط سند قید شده که منافع ملک تا زمان حیات خانوم اون مرحوم متعلق به ایشونه. آیا من میتونم درخواست اجاره کنم؟ یا ملک رو بذارم مزایده؟ چطور میتونم این نیم دانگ خودم رو مطالبه کنم؟ باید حتما صبر کنم اون خانوم به رحمت خدا برن؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما میتوانید درخواست افراز و تفکیک و در صورن عدم امکان دستور فروش بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید دستور فروش اخذ نمایید.اجرت المثل نیز قابل مطالبه می باشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را اقامه نمایید

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام بله هم میتوانید اجرت المثل ایام تصرف از متصرف بخواهید و هم میتوانید تقاضای تقسیم و فروش مال مشاع را از دادگاه بنمایید و با مزایده ملک و واریز وجه حاصل از مزایده میتوانید سهم خود را برداشت نمایید

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

از دادگاه بايد درخواست فروش مال مشاع نماييد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر نیم دانگ شما فقط متعلق به خودتان باشد جواب سوالات شما بلی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با اخذ گواهی عدم افراز دا‌دخواست فروش بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید نسبت به خلع ید و مطالبه اجرت المثل اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید مزایده بزارید ولیکن منافع متعلق به ایشان است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر صلح به شما شده باشد باید تا فوت آن خانوم (مصالح) صبر کنید تا قبل از ان نمیشود اما اگر صلح نباشد میتوانید درخواست مطالبه اجرت المثل کنید