مشاوره حقوقی رایگان - شماره ی دیگری در سامانه ثنای من هست

سلام خسته نباشید من چند ماه پیش شکایت کردم گوشیم و دزدیده ان ولی هیچ پیامی واسم نیومد بعد چندماه دیدم روی برگه شکواییه شماره دیگه ای جفت مشخصات و کدملی م هست زنگ زدم به دفتر خدمات قضایی گفتن سیستم به طور خودکار اون شماره ای که باهاش ثبت ثنا کردی و میزنه الان موندم چکار کنم این شماره رو هم نمیشناسم و خاموشه من مطمعنم که شماره ای که باهاش ثبت ثنا کردم ی شماره دیگه اس که الان دستمه..ولی نمیدونم این شماره چطور روی سامانه ثنا من اومده

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و اصلاحات را انجام دهید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و درخواست تعقیر شماره دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام نمایید
خودتان نیز می‌توانید از طریق سامانه اقدام کنید نیازی به حضور در دفتر قضایی نیست

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شماره تان را در دفتر خدمات قضایی تغییر دهید

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

امکان تغییر شماره هست ، به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید و یک شماره دیگر معرفی کنید