مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام در صورت صدور حکم فسخ خرید فروش خودرو توسط دادگاه با توجه به اینکه فروشنده بایستی وجه ثمن را به خریدار بازگشت دهد و فعلاً پول نقد ندارد آیا خریدار می‌تواند خودرو مورد معامله را همزمان با استرداد به فروشنده توقیف نماید ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله باید دادخواست استرداد ثمن و بابت تامین خواسته خودرو را متوقف کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
ولی خریدار باید دادخواست اقامه نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر درخواسته خود تمام موضوعات را آورده باشید می‌بایست درخواست صدور اجراییه داشته باشید در غیر این صورت می‌بایست دادخواست استرداد سمند داشته باشید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

بله از دادگاه در مرحله اجرا درخواست کنید