مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی شورای حل اختلاف

سلام اینجانب از فردی بابت کلاهبرداری شکایت کردم و پرونده به شورای حل اختلاف دره شهر ایلام ارجاع شده 6-7 هفته است که توسط دفاتر خدمات قضایی درخواست استعلام سه گانه برای این شعبه ارسال کردم ولی هربار که تماس میگیرم میگویند قاضی پرونده همه را دستور داده برگردانده مال شما را دستور نمیده و نمیفرسته من چطور میتونم از این قاضی به دلیل تخطی و تاخیر در رسیدگی شکایت کنم؟

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود رسیدگی در شورا صرفا صلح و سازش است در صورت تاخیر از طریق بازرسی استان پیگیری نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

با سلام برو پیش مدیر کل دادگستری یا حفاظت دادگستری استان محل سکونت

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

به شعبه مراجعه کنید در این خصوص بنظر لزومی به شکایت نیست