مشاوره حقوقی رایگان - مدراک به پزشک قانونی

با عرض سلام و خسته نباشی. پدرم در حین مریضی برادرانم یک قولنامه دستی گرفتن بعد از فوت مشخص شد که خانه پدریم و یک قطعه باغ به اسم برادرانم هست من برای ابطال سند به دادسرا شکایت کردم با مدارک پزشکی پدرم که از مدارک پزشکی آلزایمر داشت ولی متاسفانه دادگاه محترم مدارک پدرم را به پزشک قانونی و یا کارشناس دادگستری انتقال نداد لطفا من را راهنمایی کنید من چطوری مدارک پزشکی پدرم را به پزشک قانونی ارسال کنم با تشکر

پاسخ ها :

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام و درود.
اگر حکم حجر پدر باشد امکان ابطال هست در غیر این صورت با توجه به فوت پدرتان امکان پیگیری نیستگ

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی مدارک است.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
برای اینکه بتوانید درخواست ابطال معاملات انجام شده را داشته باشید، باید ابتدا محجور بودن پدر را اثبات نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید با دلایل و مستندات از طریق دادگاه تجدید نظر اعتراض نمایید