مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت اجاره

ایا موجر صرفا به دلیل نپرداختن بخشی از اجاره بها قبل از اتمام موعد اجاره میتواند چک ضمانت کل اجاره بها به اجرا گذارد واین کار وی خیانت درامانت می باشد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اصولا خیانت در امانت محسوب نخواهد شد
بستگی به مفاد قرارداد اجاره دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام کار ایشان خیانت در امانت نیست ولی اینکه اثبات شود یه چه جهت چنین کاری انجام دادن بحث دیگری است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا خیر چنین مجوزی قانونا برای وی وجود ندارد مگر به َطور دیگری شرط شده باشد.
مفاد قرارداد حائز اهمیت است