مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

سلام.خواهر من بعد از فوت پدرم کلیه سهم ارث خودش رو تو داوری به من واگذار کرد و رای داور صادر و اجرائیه رای داور هم صادر شد...بعد از یک ماه پس از این توافق خواهرم تو یه صلح نامه عادی سهم ارث خودش رو که من واگذار کرده بود رو به یه شخص دیگه ای هم واگذار کرده و الان اون شخص از من و خواهرم شکایت تحریر و مهرموم ترکه کرده،،،،سوالم این هست الان این شخص باتوجه به اینکه خواهرم قبلا کل سهم ارثش رو بمن واگذار کرده میتونه کاری بکنه یانه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با توجه به توضیحات شما ، خواهر شما مرتکب جرم فروش مال غیر شده است و شما میتوانید شکوائیه کیفری مطرح نمایید

بله در دعوای حقوقی مطرح شده خواهر شما به علت مستحق الغیر در آمدن مبیع محکوم خواهد شد و در مقابل خریدار دوم مسئولیت حقوقی و کیفری خواهد داشت
و شما مالک ملک محسوب خواهید شد و