مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مادر بعد فوت برای پسر

سلام خانواده ای که پدر فرهنگی فوت شده و حقوق به یکی از دخترای مجرد 46 ساله میرسه و مادرش. مادر هم بازنشسته فرهنگی هست و مریضی لاعلاج داره و فرصتی نداره. بعد فوت میخواد حقوق به پسر مجرد37 ساله که بیماری اعصاب داره و دختر دیگه که مطلقه هست برسه. چون دختر مجرد 46 ساله که نصف حقوق پدر رو میگیره بیماری اعصاب پارنوئید حاد داره و حاضر نیست درمان بشه و بهش اعتمادی نیست و بعد از مادر ممکنه حقوق پدر رو برداره و بره و این دو فرزند یعنی دختر مطلقه محجور و پسر 37 ساله محجور هیچ منبع درامدی ندارن و تخصص هم ندارن. همسایه ها میدونن که پسر سالهاست خونه نشینه حتی از خونه بیرون نمیره و حتی دکتر نمیره مادر پیرش با دکترش در ارتباطه و دارو براش گرفته. الان مادر میخواد حقوق خودشو و نصف حقوق پدر رو به نام اینا باشه و خیلی نگرانه چون به دختر 46 ساله که سلامت روان نداره و توهمات عجیب داره اعتمادی نیست. کاری میشه کرد؟ خواهشا زودتر جواب بدین

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید به بیمه اعلام کنید از الان که حقوق شما بعد از مرگتان به چه کسی برسد