مشاوره حقوقی رایگان - جعل ویزا

بنده سه ویزا برای المان جعلی از همسایه خود گرفتم مبلغ 28500دلار بابت ان پرداخت کردم بعداز استعلام بلیط درست بود وهتل درست بوداما استعلام از کنسولگری جعلی درامد بعداز شکایت وتکمیل مدارک پیامک ها شاهدین بلیط هواپیما وترجمه مدارک که همه انها را متهم قبول کرد الا مقدار پول را.بعداز رودرو 3شاهد که در فقزه های مختلف شاهد ان بودند که به ایشان وجه نقد(دلار) پرداخت کردم.اما قرار نهایی بازپرس گواه به بی گناهی ایشان داده که تمارض به این کارکرده جالب تر ازهمه در قرار نهایی بازپرس نوشته با عنایت از متهم پرونده والباقی سخنان بخدا گیج شدم در پیامک متهم ایشان صریحا به بنده پیام داده که بابت کارتو 430میلیون ضرر کردم ایا این خود اقرار نیست

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی پرونده ومشاوره است. امکان طرح دعوی حقوقی وحصول نتیجه برای شما فراهم است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی دادنامه صادره است