مشاوره حقوقی رایگان - استعلاجی

باسلام و خسته نباشید. سرباز مرزبانی هستم و سینوس پنیودال با همان کیست مویی عمل کردم و 38روز استعلاجی رفتم دوباره الان عود کرده و یک هفته استعلاجی گرفتم جمعا شده 43 روز خواستم ببینم اخر خدمت باید خلا رو بکشم یا همه 43 رو حساب میکنن برام؟

پاسخ ها :

فاطمه  قاسمی فرزاد

سرکار خانم فاطمه  قاسمی فرزاد :

دوره یک ماهه مرخصی استعلاجی جزو ماه‌های خدمت سربازان محسوب می‌شود، اما در صورتی که هنگام سپری شدن مرخصی استعلاجی درمان‌های لازم بر فرد مصدوم و بیمار در موعد مقرر انجام نشود و زمان مرخصی استعلاجی بیشتر از یک ماه به طول بی‌انجامد، این مدت اضافه به خدمت افراد اضافه خواهد شد و در واقع اضافه خدمت شامل حال این سربازان خواهد شد.