مشاوره حقوقی رایگان - متواری شدن راننده مقصر در تصادف

من چندماه پیش با یک خودرو تصادف کردم..بنده عابر پیاده بودم که خودرو بعد از تصادف متواری شد.....پزشکی قانونی در کل دو درصد ارش دیه نوشته.‌‌‌در صورتی که بنده خیلی بیشتر از اینا هزینه تصویربرداری و فیزیو تراپی و دکتر و دارو گردیده است لطفا راهنمایی بفرمایید....ممنون میشم از لطفتون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هزینه های در مان ربطی به دیه ندارد جداگانه باید دادخواست بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

هزینه های مازاد بردیه را مطالبه نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
در مهلت 7 روز می توانید نسبت به نظر کارشناسی اعتراض نمایید.
برای مطالبه سایر هزینه ها جداگانه دادخواست بدهید و هزینه ها را مطالبه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید به نظر پزشک قانونی اعتراض نمایید و خسارات جداگانه را مطالبه نیز کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شکایت نمایید
و صندوق تامین خسارات بدنی باید دیه شما را پرداخت نماید

هزینه های درمان زاید بر دیه فقط از ‌ راننده مقصر قابل مطالبه است و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صندوق تأمین خسارات بدنی، دیه شما را پرداخت خواهد کرد. در خصوص هزینه‌های مازاد بر دیه بایستی به طرفیت راننده متواری شده، دادخواست مربوطه را به ثبت برسانید. با عنایت به اینکه هیچ مشخصاتی از راننده مقصر در تصادف ندارید در حال حاضر امکان مطالبه هزینه مازاد بر دیه وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بابت هزینه های خود می توانید علیه راننده مقصر دا‌دخواست بدهید.
برای دریافت دیه از صندوق بیمه می توانید اقدام کنید ولی خسارت از صندوق بیمه قابل مطالبه نیست.