مشاوره حقوقی رایگان - خرید کالا از طریق واتساپ

از فروشنده ای 25 تن بار نخود از طریق واتساپ با عکس و فیلم به تفاهم رسیدم واسه کشور پاکستان ارسال کردم
بار که رسیده مقصد جنس محصول با عکس و فیلم مطابقت نداره
امکان عودت بار از کشور مقصد وجود نداره
اسنادم فقط عکس و فیلم محصولی ک رسیده و از پاکستان ارسال شده
چجوری میتونم خسارت بگیرم
در ضمن 50 میلیون به فروشنده مازاد واریز کردم اونم نمیده

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست مطالبه وجه و تعیین خسارت عدم تطابق بدهین

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما حق فسخ معامله را دارید بابت 50میلیون دادخواست استرداد وجه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید با استناد به مواردی که دارید ادله‌ای که دارید صحبت‌های رد و بدل شده و فیش واریزی دادخواست بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه 25 تن بار نخود از کشور پاکستان غیرقابل برگشت است بنابراین امکان فسخ معامله وجود ندارد. شما می‌توانید نسبت به مطالبه خسارت اقدام کنید و در خصوص 50 میلیون تومان مازاد نیز می‌توانید دادخواست به خواسته مطالبه وجه را به ثبت برسانید.