مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین کشاورزی وقفی

باعرض سلام وخسته نباشید خدمت وکلای عزیز اینجانبان وارث ده هکتار زمین کشاورزی موقوفه هستیم که سهم پسر 2/5هکتار ودختر یک هکتار میباشد در حال حاضر ماتقسیم ارث نکردیم ولی به یکی از خواهران یک ونیم هکتار دادایم که روی ان کشت کنه بعداز چندماه متوجه شدیم بدون اجازه دیگر وراث زمین را فروخته ماهم به دادگاه مراجعه کردیم هم شکایت حقوقی وهم کیفری ولی متاسفانه دادخواست مارا رد کردن وگفتن شما مالک نبستید وبابید اوقاف شاکی شود در صورتی که سند به اسم پدر ودرزمان تقسیم اراضی سال 1342 سند به اسم پدر ماشد ولی به صورت وقف حاجیزادگان میباشد ازشما سروران گرامی خواهشمندم راهنمای کنید که چگونه قرارداد فروش را ابطال کنیم ممنون درضمن بنده وکیل هم دارم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میبایست مدارکتان بررسی شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا می‌بایست اثبات مالکیت بدهید مالکیت شما اثبات شود سپس با توجه به سهم خود می‌توانید شکایت کنید