مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند موتور سیکلت

با عرض سلام و خسته نباشید حدود یک سال و نیم پیش یک موتور از مغازه‌ای که ادعای نمایندگی می‌کرد خریدم قولنامه کردیم و قرار شد که سند را ارائه دهد متاسفانه تا به الان موفق به گرفتن سند نشدم شخص مورد نظر هم تلفنش را خاموش کرده و مغازه را واگذار کرده یک شماره به کسانی که موتور خریدند داده که با آن شماره تماس هم که می‌گیریم می‌گوید 6 میلیون واریز کن تا سند بزنم هزینه تعویض پلاک و غیره اگر شکایت کنی به هیچ جا نمی‌رسی چه کار باید بکنم ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع از طریق طرح دعوی دردادگاه قابل رسیدگی است. اگرچه توافق کنید بهتراست.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

علیه فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
موضوع از طریق طرح دادخواست قابل پیگیری است.
می توانید به استناد قولنامه دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق نمایندگی شرکت مربوطه موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به فک پلاک و خسارات به طرفیت فروشنده و ایادی قبلی اقامه نمایید