مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

سلام خسته نباشید من حدود 8 ماه پیش یه موتور صفر کیلومتر خریداری کردم از قولنامه هم دارم مبلغ کامل پرداخت کردم فروشنده نمیان سند بنام بزنن موتور هم سند سفید میباشد و در راهنمایی هیچی ثبت نشده از اون نفری که من خریدم اونم از یه موتور فروش خریده حالا باید چکار کنم چه دادخواست بنویسم که زودتر به نتیجه برسه ممنون میشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی تنظیم گردد و الزام به فک پلاک

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

اگر سند سفید دارید میتوانید به تعویض پلاک مراجعه کنید جهت درخواست صدور کارت و برگ سبز

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بر مبنای قولنامه مورد اشاره در متن سوال دادخواست به خواسته الزام به تنظیم سند رسمی را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خود به ثبت برسانید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

شما باید ابتدا از مالک اول وکالتنامه اخذ نمایید و سپس از طریق نمایندگی فروش موتور درخواست بدهید تا شرکت برای شما سند صادر نماید و ...

و شما میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و ایادی قبلی اقامه نمایید

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند
به طرفیت کسی که سند رسمی به نامش هست و خریدار های بعدی مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نمایندگی شرکت مربوطه موضوع را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست بدهید تا از طریق دادگاه اقدام شود