مشاوره حقوقی رایگان - اثبات محجوریت پدر

سلام
پدرم سال 98 به بیمارستان میرن وطی اضطراب و ترس شدید که در پرنده ذکر شده به کلینیک روانپزشکی همون بیمارستان ارجاع میدن متخصص آلزایمر رو تشخیص طی چند مرحله دوز دارو هارو زیاد میکنن دارو ها برای آلزایمر هست
پارسال سکته مغزی میکنن
الان برای گرفتن حکم حجر ایشون پزشک قانونی با وجود نامه وتایید یه پزشک میگن چون در پرونده اضطراب ذکر شده حجر ایشون از 98 نیست از زمان سکته هست
با وجود اینکه دارو های مصرفی تایید شده
ما چه کار میتونیم بکنیم برای اثبات این ماجرا

ویه سوال. اگر وکالت برای سال 1400باشه و تاریخ حجر برای 1401 وکالت هایی که پدر دادن فسخ میشه یا نه

این وکالت امکان عزل دارد اگر ما پدر رو ببریم و فسخ کنیم برامون مشکل پیش میاد ؟؟؟چون میخوایم بعد حکم حجر بابت وکالت و امضاهایی که از ایشون گرفتن شکایت کنیم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به نظریه پزشکی قانونی اعتراض بزنید.
بله.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
طبق قانون داشتن وکالتنامه دلیل مالکیت وکیل نیست
وکالتنامه با حجر وکیل یا موکل منفسخ میشود
و نیاز به فسخ وکالتنامه نیست
و ..