مشاوره حقوقی رایگان - انشعاب برق در روستا

با عرض سلام و خسته نباشد
جناب دهیار نزدیک به 6 سال هست با وعده آباد کردن زمین بنیاد مسکن رو تحویل 10 نفر از اهالی روستا دادن، و هیچ یک از اهالی اونجا خانه و محدوده دیواری نشکیدن تا الان به جز من و یکی دیگر که چند ماهی می شود خانه کامل ساختم و آماده است ، ولی منتها بدیل نداشتن برق نمیتوانم ساکن شوم، و اداره برق هم می گوید باید حداق 7-8 زمین ها دیواری کشی و یک اتاق کوچک داشته باشد که برق بیاریم وگرنه با هزینه خودتون ، از اوایل واگذاری چندین بار به دهیار گفتم که پیگیر برق و ساختن خانه مابقی اهالی شود ولی متاسفانه من رو سرکار میذاره و میگه پیگیر هستم وتا الان هیچ نتیجه ای برام نداشته،هیچ زیرساختی برای شهرک فراهم نشده دیگه خسته شدم لطفا راهی رو بگین که بتونم با شکایت یا چیز دیگه به انشعاب برق برسم و در خانه ام ساکن شوم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. متاسفانه در شرایط ذکر شده راهی جز اخذ موافقت اداره برق یا پرداخت هزینه شخصی وجود ندارد.
همچنین در صورت امکان می توانید برق مشترک از سایر املاک تهیه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بنیاد مسکن موضوع را پیگیری کنید