مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی در شهربازی

با سلام و احترام
سه روز پیش پای دخترم توی بازی سرسره بادی از دو ناحیه دچار شکستگی شد که خودم از پارک به بیمارستان انتقالش دادم و اورژانس خبر نکردم
سوال اینکه مراحل شکایت به چه صورته و چطورمیتونم ثابت کنم.
برای هزینه پارک بازی را باکارت پرداخت کردم

با تشکر

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

مراجعه به دفترخدمات قضایی کرده وشکوائیه را ثبت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با استشهادیه و صورتجلسه مسئولین پارک و همان رسید واریزی ورودیه پارک

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا می‌بایست مراتب صورتجلسه شود سپس با استشهادیه می‌توانید شکایت کنید همچنین مدارک ورود به پارک و تراکنش‌هایی را که داشتید ضمیمه نمایید