مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر توسط سازنده

با عرض سلام
واحدی شش ماه پیش خریداری شده متاسفانه بنگاه برای شخص سازنده بوده وما ازین موضوع اطلاع نداشتیم،وبا فرض اینکه املاک مدارک کافی برای بنام زدن را مطالعه نموده قرارداد راپذیرفته و امضا کردیم،اکنون کاشف به عمل امده که سازنده شریک داشته و تقسیم نامه در مورد طبقاتی که ما خریداری کرده ایم ندارند و چون سازنده با شریک درمورد تقسیم طبقه به توافق نرسیده اند نمیتواند واحد را به ما تحویل دهد،میتوان از سازنده با عنوان فروش مال غیر شکایت کرد؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر واحد مشخصی را با شما قرارداد امضا نمودند و ملک مادر مشاعی با شریک بوده در صورت اثبات سوء نیت جرم فروش مال غیر محرز می‌باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

دقیقا همچین پرونده آب را داریم که بعدا حاصل به عمل آمده است که سازنده شریک داشته و خریدار از این مورد خبر نداشته است این جنبه حقوقی برای شما دارد و جنبه کیفری برای سازنده فروش مال غیر همیشه اولین راه حل برای این مورد است ولی بهترین نیست باید کل پرونده مطالعه شود