مشاوره حقوقی رایگان - سود مشارکت به عهده خریدار است یا سازنده

با عرض سلام و خسته نباشید
من در ابتدای سال 93 یک عدد آپارتمان پیش خرید کردم، که قرار شده بود در ابتدای سال 94 پروژه ساخت تکمیل گردد. ولی متاسفانه یکسال طول کشید تا آپارتمان تکمیل گردد.
و قرار شده بود که پس از تحویل آپارتمان، پس از 6 ماه آپارتمان مربوطه را سند بزند. پس از پیگیری های مربوطه قرار شد که از تیر 96 روزانه مبلغی را به عنوان جریمه بپردازد. ولی تاکنون هیچ مبلغی را پرداخت نکرد.
سازنده هم اکنون پایان کار گرفته و تمام کارهای مربوط به انتقال سند را انجام داده.
من بایستی کلا 10 میلیون تومان به سازنده پرداخت کنم (50 میلیون بدهی من به سازنده، 40 میلیون بدهی سازنده به من بابت جریمه دیرکرد سند)
از 50 میلیون 20 میلیون وام بر روی خانه میباشد و 30 میلیون نقد.
از انجایی که شرایط این وام نه به من تعلق میگرفت و نه به هیچ کدام از اعضای خانواده، سازنده آن وام را بدون اطلاع به اسم خود خود کرده بود. 7 میلیون تومان سود مشارکت این وام میباشد.
در قرارداد ذکر شده در صورت استفاده از تسهیلات بانکی توسط خریدار سود مشارکت به عهده خریدار است.
با توجه به اینکه من نمیتوانستم از این وام استفاده کنم آیا پرداخت سود مشارکت به عهده من میباشد؟

پاسخ ها :

فاطمه  قاسمی فرزاد

سرکار خانم فاطمه  قاسمی فرزاد :

سوال شما بايدتوسط وكيل بصورت حضوري بررسي وپاسخ لازم داده شود