مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در قولنامه خودرو

باسلام خدمت وکلای عزیز
بنده یک ماشین به صورت نسیه فروختم که خریدار نصف مبلغ ونقد والباقی رو قرار بود در تاریخ معینی بعداز 2ماه بده و اگر نده باید خودرو را پس و20 درصد ثمن معامله غرامت بده
ما برای انجام قولنامه در نمایشگاه رفتیم و نمایشگاه دار در2جای قولنامه اش اشتباه کرده یکی اینکه در قسمت توضیحات در یک بند به جای کلمه فروشنده کلمه خریدار و نوشت
ایشان نوشته چنانچه اگر به هر علتی خریدارنسبت به تسویه بدهیش در تاریخ فلان اقدام نکندمعامله فسخ و""خریدار""میتواندنسبت به توقیف خودروو وپرداخت خسارت به مبلغ30درصدثمن معامله اقدام نماید
ایشان به جای کلمه فروشنده نوشته خریدارمیتواندنسبت به توقیف خودروو وپرداخت خسارت به مبلغ30درصدثمن معامله اقدام نماید.
یکی هم اینکه اون قسمتی که مربوط به تاریخ و ساعت تحویل خودرو است و خالی گذاشته
وبنده بعدازچندروز وقتی قولنامه روخوندم متوجه این ایرادات شدم.ووقتی هم که به نمایشگاه داره گفتم گفت من اون روز حالم خوب نبود و اشتباه کردم اگر بدهیشو نداد از دستش شکایت کردی منم تو دادگاه میام میگم اینارو اشتباه نوشتم.
حالا باپایان مهلت پرداخت بدهی ، خریدار متوجه این ایرادات شده و بدهیشو نمیده و قصد اذیت کردن داره
به نظر شما من میتونم برای دریافت بدهی و غرامتم شکایت کنم و نمایشگاه دار رو هم طرف دعوا قرار بدم و ایشان بیادتو جلسه دادگاه اقرار کنه که این اشتباه رو مرتکب شده؟این اقرار رو قاضی قبول میکنه
قولنامه فقط یه شاهد داشت که اونم از بستگان خریداربوده و باهاش اومده بود نمایشگاه ، و نمایشگاه دار در قسمت مسئول نمایشگاه امضاکرده بود.
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما میتوانید قرارداد را فسخ نماید و شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال و بعد دادخواست فسخ اقامه نمایید

و میتوانید دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید