مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت سگ های همسایه

با سلام خدمت وکلای محترم پیشاپیش از راهنمایی های شما سپاسگزارم
مدت 7 سال است که از دست سر و صدای سگ های همسایه‌مان در عذابیم، چندین بار به آنها اعتراض کردیم اما توجهی ندارند از تیر ماه امسال برای سگ‌های ولگرد محل هم ظرف غذا بیرون گذاشته و کلی سگ در کوچه جمع شده و شب‌ها باعث سلب آسایش و آرامش خانواده ما شده اند بالاخره چند شب پیش بخاطر سروصدا و دعوای سگ های ولگرد با دختر همسایه بحث مان شد و وجود دزد را بهانه قرار داده اند و می گویند سگ نباشد به منزل ما هم دستبرد می زنند( یکی از همسایه ها معتاد بوده و سابقه دزدی دارد و بارها از منزل ما دزدی کرده و بخاطر ندیدنشان در حین دزدی کاری نتوانسته ایم انجام دهیم)
با توجه به این شریط کاری می توانیم انجام دهیم تا از این شرایط رها شویم؟ (به تازگی پدر خانواده فوت کرده و مادر و 2دختر بزرگشان تنها زندگی می کنند و این مساله هم بهانه جدیدی است برای نگهداری سگ هایشان)

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام بله. موضوع تحت عنوان مزاحمت وتهدید علیه بهداشت عمومی و… قابل طرح دعوی است.