مشاوره حقوقی رایگان - به اجرا گذاشتن مهریه زوجه

باسلام من وخانوم می‌خواهیم ازهمه جدا بشیم وخانومم میخواهد مهریه اش رابه اجرا بگذارد من هم هیچی ندارم خودش هم م میداند فقط به 80میلیون دارم اونم دیه پای بچه ام می‌باشد که دادم به پول پیش خانه آیا میتواند اقدام کند برای مهریه. وقتی که من هیچی ندارم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. ولی شما با توجه به عدم توان مالی میتوانید درخواست اعسار بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
مهریه زوجه باید پرداخت گردد
و شما باید دادخواست اعسار را مطرح نمایید تا اقساط گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زن در هر صورت می تواند مهریه خود را مطالبه کند و شما بعد از صدور حکم قطعی از دادگاه و یا ابلاغ اجرائیه از دادگاه می توانید دا‌دخواست اعسار بدهید و به صورت اقساطی مهریه را پرداخت کنید.