مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ واحد پیش فروش

سلام. من یه واحد آپارتمان از یک مجتمع 8 واحدی رو خریداری کردم (به صورت پیشفروش ک هنوز سندش آماده نشده) که تو مبایعه‌نامه خرید نوشته شده "پارکینگ بدون مزاحم". موقع تحویل واحد، موقعیت پارکینگ من مشخص شد و من نرفتم ببینم که پارکینگ مشکلی نداشته باشه. در واقع در یک فضایی ک سازنده مد نظرش هست سه تا ماشین باید پارک بشن، که این موضوع با توجه به این که دقیقا در محل پارکینگی که در زمان تحویل کلید به من معرفی شد و توش یه ستون قرار داره، عملا سه تا ماشین جا نمیشن. هنوز هم تمامی واحدها به فروش نرفتن و من طی این مدتی که واحد رو تحویل گرفتم تو خونه کلی هزینه کلی هزینه کردم. من باید چکار کنم و وضعیت پارکینگ من چی میشه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع قابلیت طرح دعوی دردادگاه را دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر در مبایعه‌نامه خرید ذکر شده است که پارکینگ غیر ‌مزاحم است شما میتوانید دادخواست حقوقی به طرفیت فروشنده اقامه نمایید
و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به طرفیت فروشنده دادخواست بدهید