مشاوره حقوقی رایگان - جریمه نقدی

با سلام. من متولد 1314 و تحت پوشش کمیته امداد با دریافت مبلغ 600هزارتومن، در منزلی زندگی میکنم دارای حال و آشپزخانه و دو اتاق و سرویس که درهای همه این اتاق ها به داخل حال باز می شود. دوتا از اتاق های منزلم را پسرم فروخته است بدون اینکه حصار یا دیواری آن دو اتاق را جدا کرده باشد، بعد از 6 سال دویدن و دادگاه رفتن من محکوم شدم به جریمه نقدی 30 میلیون ماهانه یک میلیون تومن که چرا در خانه ی مشاع زندگی میکنم و آنها نتوانسته اند آن دو اتاق را تحویل بگیرند.بماند که کارشناس هم آمد بعد بازدید خانه تعجب کرد از حکمی که قاضی این پرونده داده است؛ در حالیکه بعد از اینکه آن فرد توانست سند مشاع بگیرد پیش قاضی رفتم و گفتم اون دو اتاق را بیاییند تحویل بگیرند قاضی گفت تا زمانیکه حکم تخلیه ندادیم نمی شود. بدون اینکه حکم تخلیه بدهند من را محکوم کردند و حتی الان هم که حکم جریمه برای من امده هنوز حکم تخلیه و واگذاری آن دو اتاق را نداده. حالا من برای 2 اتاقی که خالی است و استفاده ای از آن نمیکنم ، با این مبلغ حقوق از کمیته امداد، چگونه میتوانم با سن 90سال بقیه آن پول را تهیه کنم و هرماه پرداخت کنم؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. پرونده باید بررسی شود. درحالت کلی اگر توان پرداخت مبلغ محکومیت دررای قطعی را ندارید در خواست اعسار(اقساط) بدهید.