مشاوره حقوقی رایگان - معاملات صوری

سلام پدرم 37 سال پیش با زن دیگه ای ازدواج کرد و از اون زن صاحب یه پسر هست الان فوت شده نامادری و برادر ناتنی هر چی پدرم داشته بنام خودشون کردن و در وکالتنامه ها و اسناد رسمی اشان قید کردن پول بصورت نقدی به فروشنده پرداخت شده ضمنا پدرم بیسواد بودن آیا ما 8فرزند زن اول میتونیم شکایت کنیم که سندهای مربوطه را قبول نداریم

پاسخ ها :

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر بطلان معامله صوری را میتوانید مطرح کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی مدارک است.
بله ولی باید اثبات نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت و توسط مرجع قضایی بررسی خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی جهت اثبات ادعای خود دارید می توانید دا‌دخواست اعلام بطلان معامله و استرداد ثمن معامله بدهید.