مشاوره حقوقی رایگان - مجازات حمل مواد مخدر

سلام و عرض خسته نباشید .در ایست و بازرسی یکی پیرمرد پنجاه ساله رو با 900 گرم تریاک گرفتن و سابقه نداشته و بعد یک روز با وثیقه 100 میلیونی ازاد شده گفتن حکم چند ماه دیگه میاد به نظرتو چه مبلغ جریمه میشه و اینکه ایا حبس یا شلاق هم میخوره چون توایی تحمل شلاق رو فکر نکنم داشته باشه در ضمن خودش مصرف کننده هم هست ‌ میشه تعلیق کرد یا راهی باشه که حبس نشه ؟

پاسخ ها :

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر مجازات آن برابر با جزای نقدی از 15میلیون ریال تا 60 میلیون ریال

شلاق از40 تا 74 ضربه

حبس از 2 تا 5 سال خواهد بود میتوان طبق تجربیاتم میتوان با یک دفاعیه موجبات تعلیق را فراهم اورد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مستند به بند سوم ماده پنج قانون مبارزه با مواد مخدر.
بیش از پانصد گرم تا پنج کیلوگرم، پانزده میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی وچهل تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و دو تا پنج سال حبس/ جزای نقدی مندرج در این ماده به موجب مصوبه مورخ 1399/12/25 هیات وزیران به هشتاد (80.000.000) تا سیصد (300.000.000) میلیون ریال تعدیل شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مجازات حبس و جزانقدی و شلاق خواهند داشت
و امکان تخفیف و تعلیق مجازات وجود خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سابقه کیفری نداشته باشد مشکل خاصی پیش نمیاد و امکان تخفیف و تبدیل مجازات وجود دارد.
توجه داشته باشید شخص پنجاه سال نیز مرد محسوب نمی شود