مشاوره حقوقی رایگان - کاهش مدت زمان ملاقات فرزند به دلیل رابطه نامشروع مادر

سلام،زوج هستم،یکسال هست که بعد از دیدن پیامهای ابراز علاقه زنم با یک مرد غریبه زنم خونه رو ترک کرد و بعد دوسه ماه درخواست ملاقات فرزند داد و حکم بر این شد هفته ای 24 ساعت بچه رو ببینه،بنده هم بابت رابطه نامشروع شکایت کردم و در مراحل آخر روال دادگاه هستیم تا مجرم شناخته بشه،سوالم اینه اگر محکوم به رابطه نامشروع بشه بنده میتونم درخواست کنم تا هفته ای نهایتا 2 ساعت در حضور خودم بچه رو ببینه یا مورد قبول واقع نمیشه؟باتشکر

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ارتباطی ندارد بهرحال مادر هستن
بستگی بنظر قاضی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بستگی به دلایل و دفاعیات شما خواهد داشت
و باید قاضی موافقت نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست بدهید تشخیص موضوع با دادگاه است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درخواست بده ممکنه قبول بشه اگر نشد اعتراض کن