مشاوره حقوقی رایگان - نشت آب همسایه به دیوار خانه من

سلام وقت بخیر...منزل من 4 واحد هستش و خانه من همکف...یک ماه میشه که شیرآلات همسایه طبقه بالا نشتی میده و بیشتر از نصف دیوار اتاق رو نمدار کرده در حدی که داره شوره میزنه با مستاجر صحبت کردم ولی حاضر به قبول خسارت نیست حتی نمیاد ببینه و همچنان دیوار خیس هستش برای اینکه شکایت بکنم کجا باید برم و چه مراحلی رو باید طی کنم...متشکرم

پاسخ ها :

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

ابتدا تأمین دلیل کنید بعد دادخواست مطالبه خسارت بدهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست مطالبه خسارت با جلب نظر کارشناس

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. ابتدا تامین دلیل کنید وبعد شکایت. از طریق شورای حل اختلاف

مريم  واحدي دارستاني

مريم واحدي دارستاني :

ابتدا تامین دلیل انجام داده و سپس دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید