مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب و پرداخت پول شاکی و جریمه دولتی

سلام خسته نباشید من ی شاکی دارم که حکم جلبم گرفته من محکوم به رد مال از طریق نامشروع وکلاهبرداری شدم 3 سال از حکم جلب گذشته حالا میخوام پول شاکی وجریمه دولتی پرداخت کنم ولی خیلی میترسم برم دادگاه پول پرداخت کنم چون ضامن ندارم آیا ممکن هست قاضی منو بازداشت کنه یا فقط میگه پول شاکی وجریمه را پرداخت کنم لطفا راهنمایی کنید که چطوری برم پول شاکی پرداخت کنم ممنون میشم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
احتمال جلب شما با حضور در شعبه بسیار است.
بنابراین به وسیله شخص دیگری مانند وکیل نسبت به پرداخت محکوم‌به اقدام بفرمائید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مبلغ محکومیت وجریمه را پرداخت کنید دیگران برایتان مشکلی به وجودنمی آید