مشاوره حقوقی رایگان - رای متناقص در دو شعبه

با سلام و عرض ادب
بنده به خاطر مساله ای به کمیته انضباطی شعبه دوم ارجاع وه در انجا رای برائت قطعی صادر شد.
متاسفانه با پیگیری حراست، همان مساله منجر به رای توبیخ کتبی در شعبه سوم درج در پرونده گردید.
حال دو سوال
اول اینکه چنین چیزی جنبه قانونی دارد!؟
مگر میشود یک شعبه حکم برائت قطعی صادر کند و با یک ماه تاخیر شعبه دیگری ان حکم را نقض، و رای دیگری را صادر کند!؟
راه اعتراض چیست!؟
دوم اینکه میتوانم در صورت نتیجه نگرفتن به دیوان عدالت اداری شکایت نمایم!؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید اسناد و مدارک شما را رویت کنیم و سپس اقدام کنیم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر موضوع به یک مورد خلاصه می‌شده خیر نباید همچین اتفاقی بیفتد مگر اینکه نسبت به آن اعتراضی شده باشد در هر صورت احقاق حق از طریق دیوان محترم عدالت اداری امکان‌پذیر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در موضوع واحد امکان صدور آراء متناقض وجود ندارد مگر اینکه نسبت به رای نخست اعتراضی صورت گرفته باشد.