مشاوره حقوقی رایگان - آراء متناقض

باسلام
دو رای متناقض درخصوص الزام به تنظیم سند در شورای حل اختلاف صادر که اولی بی حقی خواهان و قطعی شده و دومی یک سال بعد خواندگان محکوم شده اند و قطعی شده که خوانده خواهان خواسته محتوا مدارک یکسان بوده قاضی بی خبر بوده چطور میشه طرح دعوا کرد تا رای دومی ابطال شود با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال توصیه می گردد هر دو رأی صادره که شما مدعی هستید با موضوع و خواسته واحد و خواهان و خوانده واحد است توسط وکیل متخصص ، کاربلد و باتجربه در حوزه قضایی خودتان ملاحظه و مطالعه شده تا امکان مشاوره متقن و اطمینان بخش برایتان فراهم گردد.