مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در فضای مجازی

با سلام. همسرم مهریه خود را به اجرا گذاشته و تمکین به زندگی نمیکند و به خانه پدرش رفته است و ما یک پسر 7 ساله نیز داریم و به خاطر اینکه بنده نگذاشته ام به تولد بچه خواهرش برود با من دعوا کرده و اعلام میکند که به خاطر خواهرم نیست و من با تو مشکل دارم و به خاطر خیانت در فضای مجازی و پیامک های ارسالی به چند خانم در اسنپ و فهش و توهین و ..... بهانه های الکی و یه شرط هم برای من گذاشته که باید از خانه یک واحدی از سه واحدی پدرم که به صورت مستقل از هم زندگی میکنیم جدا شده و در جایی دیگر اجاره کنیم را قبول کنم. میخوام مهریه بگیرم در حالیکه پیامک های ارسالی بنده نیز فقط از روی لجبازی بوده و شماره سیم کارت نیز به نام مادر زنم میباشد .
آیا به خاطر چند تا پیامک و مثلا عضویت در سایت صیغه یابی میتواند طلاق بگیرد یا نه ؟