مشاوره حقوقی رایگان - اطلاعات شخصی مثل نام و نام خانوادگی ، ت ت ، ک گذرنامه یا گ رانندگی ، شماره همراه ، و حرفه

با سلام شخصی از فیسبوک به من پیام داد که: من دنبال فردی با اسم فامیل شما هستم چون چند سال شخصی با اسم فامیل مشابه شما دارای پول زیادی در فلان بانک اون کشور داشته اما بر اثر کرونا مرده و الان شما را به عنوان فامیل اون شخص معرفی کنم تا بعد طی مراحل پول را بین خود تقسیم کنیم و از من ایمیل خواست بعد از چند پیام از من مشخصات بالا را خوست که من امتناع کردم چون ترس از سو استفاده داشتم و حرفهاشو باور نکردم البته راستش چون بحث پول بود بهش فکر میکنم بعضی وقتها...
لطفاً راهنمایی کنید سپاسگزارم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. کلاهبرداری است. مدرکی ارسال نکنید.