مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف حساب بانکی ضامن وام

سلام
یکی از اقوام بازنشسته تامین اجتماعی هستند ایشان چند سال پیش در بانک ضامن بنده شدند من در پرداخت اقساط دیر کردم وبانک حساب حقوق ضامن در بانک رفاه رو از طریق سازمان تامین اجتماعی توقیف کرد من بعد چند روز با بانک تسویه کردم وبانک نامه رفع مسدودی حساب داد بردم تامین اجتماعی
ولی الان یک ماهه به بانک رفاه نامه رفع توقیف نمیده
سوالم اینه سازمان تامین اجتماعی چقدر مهلت داره تا از حساب رفع توقیف کنه

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اصولا باید با نامه رفع توقیف بلافاصله رفع شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
معمولاً با نامه رفع مسدودی حساب بایستی بدون وقفه و بلافاصله نسبت به رفع توقیف حساب ضامن اقدام شود و نیازی به زمان ندارد فلذا لازم است که به شکل حضوری این موضوع را پیگیری بفرمائید.