مشاوره حقوقی رایگان - اثبات ضمانتی بودن سفته کارگر

سلام من شرکت کار میکردم بازاریاب بودم ..چک مشتری من برگشت خورد ولی چون از شرکت منو انداخت بیرون الان میخاد بابت چک مشتری ازمن شکایت کنه بابت سفته سفید امضا با اثر انگشت خودم و ضامن ک پدرم هستن ....از بابت چک که به نام خودش هست نمیتونه فک کنم شکایت کنه ..ولی ممکنه داخل سفته موضوع دیگه ای رو مطرح کنه مثلا بابت پول دادن ب من ...و اینکه این اقا بیمه منو ازاد و بصورت نامنظم پرداخت کرده که ردی ازش نمونه برای اینکه من اونجا داشتم کار میکردم ..من تنها مدرکی که دارم ک ثابت کنه اونجا کار میکردم فقط فاکتورهایی هست ک به مشتری تحویل میدادیم بااسم من و اسم خودش داخل فاکتور و مهر و امضای مشتری ...الان میخواستم بگم میتونم ثابت کنم اونجا کار میکردم و سفته بابت ضمانت بوده ..البته شاهدم دارم ولی شاهدام داخل شرکت نیستن چون خودشون اونجا دارن کار میکنن ..شاهدایی ک دارم فقط مشتریام هستن ..و فاکتورهای مشتری من

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اول اینکه اداره کار دادخواست دهید
دوم اظهارنامه استرداد سفته امانی دهید و بنویسید سفته فلان شماره نزد شما امانت بوده و چون مرا انراج کردید باید برگردانید
هرچه سریعتر اطهارنامه را برنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی به استناد مدارک اشاره شده در متن سوال امکان‌پذیر است. از طریق اداره کار نسبت به شکایت علیه کارفرما بابت عدم پرداخت بیمه و عدم استرداد لاشه سفته امانی شکایت بفرمائید.