مشاوره حقوقی رایگان - سفته برای استخدام

سلام، من میخواهم برای استخدام به کارفرما سفته بدهم.
میخوام بدونم چه نکاتی رو باید رعایت کنم؟
مخصوصا این که مبلغش تا چه اندازه معقول هست؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر سفته ای تا میزان سقف آن صادر کننده را مدیون می‌نماید مگر اینکه در آن مبلغ کمتر از سقف مندرج تعیین گردد و البته در آن قید بفرمایید بابت ضمانت حسن انجام کار (نه تعهد)

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در متن سفته ضمانت حسن انجام کار قید شود وهمچنین در قرارداد وتصویر سفته نیز گرفته شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا می‌بایست یک قرارداد کار تنظیم نمایید

و یک نسخه از آن را دریافت نمایید

در قرارداد مشخصات سفته نوشته شود

بعد از اینکه سفته تنظیم شد از روی آن کپی گرفته و روی کپی از کارفرما رسید اخذ کنید

در وجه کارفرما حتما صادر شود حواله کردان خط بخورد و سایر موارد دیگر

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام رو ی سفته نوشته شود بابت ضمانت حسن انجام کار و یک نمونه از قرادداد گرفته شود

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام ضمانتی بودن سفته بابت حسن انجام کار و شماره قرارداد در سفته قید بشه

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

مبلغ حسب توافق و عرف شغل متغیر است اما حتما قسمت حواله کرد را خط بزن

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نکات بسیاری دارد
از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام از سفته کپی بگیرید زیر ان بنویسند بابت ضمانت است و امضاکنند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مبلغ را که کارفرما تعیین می کند
اما علاوه بر مبتلا حتما بنویسید باید حسن انجام کار و در قرارداد کار شماره و مبلغ سفته نوشته شود
تکس از سفته بگیر
ته سفته را نگهدار که بدانی شماره سفته چند بوده بعدا به دردت می خوره

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مبلغ معمولا توسط کارفرما تعیین می‌شود به تناسب اهمیت کار و برآورد خسارات احتمالی ، چنانچه قصد ارائه سفته دارید مشخصات سفته در قرارداد قید شود کپی از سفته در اختیار داشته باشید و در قرارداد قید شود که سفته بابت تضمین به کارفرما سپرده شده و پس از پایان مدت قراداد کارفرما موظف به استرداد آن می باشد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در سفته قید شود جهت حسن انجام کار و همچنین در قرارداد شما و کارفرما نیز شماره سفته ها قید شود کپی از سفته نیز حتما گرفته شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در سفته درج‌ شود بابت حسن انجام کار است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در سفته ذکر شود
بابت ضمانت حسن انجام کار
سفته به صورت کامل تکمیل گردد
سفید امضا نباشد
در قرارداد شماره و مبلغ سفته ذکر گردد
و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام داخل قرارداد و سفته نوشته شود که بابت ضمانت است