مشاوره حقوقی رایگان - پرینت سیم کارت همسر سابق

سلام. 15روز بعد از عقد همسرم بهم خیانت کرده وبعدفهمیدنم باگذشت 3روز طلاقش دادم .الان رفته ازمن شکایت کرده ک تهدید وتوهین کردم بهش نشر اکاذیب وافترا..
با اینکه بعد از طلاق نه ایشون دیدم ونه زنگ وپیام دادم بهشون.دارن علیه من پرونده سازی میکنن وتهمت میزنن بهم.
میخواستم ببینم میتونم واگر میتونم چطوری باید پرینت شماره وتماس هاپیامک هاش بگیرم .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرف شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و مدعی باید جهت اثبات ادعای خود دلیل ارائه دهد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
البینه علی المدعی‌. صرف طرح شکایت دلیل بر حقانیت نخواهد بود و بایستی ادعاهای خویش را به توسط اسناد و مدارک به مرحله اثبات برساند‌.