مشاوره حقوقی رایگان - شکایت توهین و نشر اکاذیب

من توی اینستا برای نصب دکور یلدا بیعانه دادم و زمان انجام کار طرف گفت هزینه ایاب و ذهاب جداست درصورتی که من تاکید کرده بودم روی قیمت پایانی و قبول کرده بود وقتی قبول نکردم بلاک کرد و نیومد منم رفتم شکایت کردم و پولمو پس گرفتم توی این مدتم بهش میگفتم که پولم و پس بده و کامنت گذاشتم بدون هیچ توهینی و به یه پیجی که تبلیغشو کرده بود گفتم این خانوم کلاهبرداره
حالا با اینکه من برنده پرونده شدم و پولمو گرفتم رفته به جرم توهین و افترا و نشر اکاذیب شکایت کرده بنظرتون دعوای رد میشه؟؟و ممکنه قاضی رای رو به نفع اون بده!!!

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در حالت کلی اصل بر برائت است اما با توجه به موارد مطروحه در سوال شما مرتکب افترا و توهین علیه این خانم شده اید که قابلیت پیگیری و مجازات را داراست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر رای محکومیت وی را دارید ارایه دهید و جریان را توضیح دهید که ثابت شود کلاهبرداراست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه اعلام کردید کلاهبرداره ممکن است که دادگاه به ضرر شما رای بدهد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله متاسفانه اقدام درستی انجام ندادید کلاهبرداری شرایطی دارد از قبیل اینکه ارکان کلاهبردای مشخص است که سه رکن اصلی دارد و در صورت فقدان هر کدام از این عناصر جرم مربوطه کلاهبرداری نیست و بلکه یا باید در مسائل حقوقی آن را پیگیری کرد یا با جرائم دیگر وصل است برای همین موضوع پیدا کردن عنوانه مجرمانه تخصصی است و این راحتی نیست که عملی را کلاهبردای بدانیم
اینکه به شخصی گفته اید کلاهبردار مصادف بارز افترا است شما در پرونده حقوقی برنده شده اید حق افترا زدن به شخصی را نداشته اید قطعا محکوم به حبس میشوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر شما در فضای مجازی اعلام کردید که ایشان کلاهبردار است مرتکب جرم نشر اکاذیب شده اید و مجازات خواهید داشت ولی شما هم میتوانید دفاع نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ممکن است
نتیجه قابل پیش بینی نیست
بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعی‌ات شما…

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل کافی برای اثبات ادعایتان داشته باشید قاضی رای به نفع تان صادر میکند