مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعلیقی

سلام
اگر کسی به حبس تعلیقی محکوم بشه به مدت یکسال, اگر درخواست تجدید نظر بده احتمالش هست دادگاه تجدید نظر مدت حبس را کمتر اما تبدیل به تعزیری بکنه؟

پاسخ ها :

فروغ  قاسميه

سرکار خانم فروغ قاسميه :

با سلام اگر حبس تعلیقی در مرحله بدوی و در دادگاه بدوی صادر شده باشد با استناد به تخفیف به مجازات به نفع متهم امکانپذیر می‌باشد اما اگر در مرحله تجدیدنظر این حکم داده شده خیر

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،درتجدیدنظرهراحتمالی وجوددارد،هرگزبرای این امراعتراض نکنید.موفق باشید