مشاوره حقوقی رایگان - قاچاق کالا

سلام و درود بنده دو عدد بخاری از اهواز خریدم فرستادم با قطار مشهد حالا پلیس راه آهن مشهد بار گرفته میگه قاچاقه ؟؟؟؟؟مگه بخاری میشه قاچاق باشه من اصلا مغزمم نمیکشید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زمانی که چیزی بدون اجازه دولت معامله شود و وارد کشور گردد، قاچاق کالا به شمار می رود به عنوان مثال ورود و خروج کالاهای مجاز بدون دادن عوارض گمرکی، قاچاق عوارض گمرکی به شمار می رود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر کالایی اگر نه گمرک آن پرداخت نشده باشد و به صورت غیر مجاز وارد کشور شده باشد قاچاق محسوب می‌شود اگر خلاف این را ثابت کنید تبرئه می‌شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله اگر کالای خارجی باشد و برگ سبز گمرگ نداشته باشد قاچاق محسوب می‌شود
و باید موضوع در شعبه تعزیرات مورد رسیدگی قرار بگیرد و