مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد و عدم رضایت شاکی

با سلام
اینجاب طی اختلاف از بابت دریافت لوازم از شخصی که هزینه ان نیز پرداخت شده بود و شخص حاضر به تحویل اجناس نبود بعد از گذشت چهار سال و عدم دریافت نتیجه باعث عصبانیت بنده گردید و اینجانب اقدام به گذاشتن پلکان و بالا کشیدن کرکره مغازه این شخص نمودم و تعدادی لوازم روشویی بهداشتی به ارزش تقریبی پنج میلیون تومان از مغازه ایشان برداشته و در حین بستن مغازه ایشان در محل حضور پیدا میکند و بعد ار جر و بحث، بنده با خودرو و لوازم از محل خارج میشم و ایشان از بنده در کلانتری شکایت نموده و بنده پس از شرح ماجرا در کلانتری رضایت قطعی و بدون قید و شرط از ایشان رو دریافت میکنم و قرار بر تحویل لوازم صورتجلسه شده در کلانتری به ایشان شد ولی متاسفانه ایشان از دریافت لوازم خوداری نموده و اکنون ادعای سرقت اموال بسیار بیشتری رو دارن
بنده بعد از خروج از کلانتری اظهارنامه قضایی مبنی بر عدم دریافت لوازم توسط شاکی برای ایشان ارسال نمودم
ایا اکنون شاکی میتواند بر علیه بنده در دادسرا شکایت کند؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای ادعایسرقت بیشتر باید بتواند دلایل مستند ارایه دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به نظر امکان اعاده حیثیت برای ایشان وجود ندارد اما برای سرقت می‌بایست مطابق قاعده البین علی المدعی دلایل ارائه گردد