مشاوره حقوقی رایگان - پشیمانی در مورد صلحنامه

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت وکلای عزیز
بنده دیشب با یک زن و شوهری یک صلحنامه نوشتیم که من از طرح امتیاز مادرانشون استفاده کنم و خودرو بگیرم،
دیشب بهشون پول هم واریز کردم،در متن چاپی صلحنامه هم نوشته بودیم که مصالح یعنی او طرف اقرار به دریافت و پول مورد معامله نموده و مصالح اقرار مینماید که بدون هیچ اجباری و با رضایت کامل معامله مینماید و اینکه(((مصالح اقرار مینماید که هرگونه ادعا و اعتراض و شکایت و طرح هرگونه دعوی اعم از کیفری حقوقی مالی و خسارات دیگر را در حال و آینده در مورد صلح نخواهد داشت)))
امضا زدند زن و شوهر و اثر انگشت زدند هر جفتشون
و حالا طرف پشیمون شده میگه یا پول بیشتر بده یا من قبول ندارم چیزی رو
می‌تونه بزن زیر همه چی یا باید پایبند تعهداتش باشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
عقد لازم است
مگر دیگر شرایط اقتضا فسخ یا اقاله را نماید
با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طرفین باید طبق مفاد قرارداد صلح
عمل نمایند
اگر قرارداد صلح عادی است متصالح باید دادخواست اثبات مالکیت اقامه نماید و